A Vintage Varróműhely  fő profilja az egyedi tervezésű ruhák készítése.

Menyasszonyi – és alkalmi ruháinkat bármilyen méretben el tudjuk készíteni. Minden esetben méretet veszünk és egyedi gyártás történik, egyedi kézi kidolgozással.

Egy menyasszonyi ruha elkészítésére minimum 2-3 hónap.

Ezért is kérjük, hogy mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot.Ha már tudjátok az esküvő időpontját érdemes minél hamarabb felkeresni Bennünket, hogy legyen elegendő idő a tervezésre, próbákra.

Ruháinkat általában két-három próba után tudjuk átadni, de ettől természetesen ha a ruha és a vendég úgy kívánja lehet több is. Távolabbról, külföldről érkező vendég esetén egyedi egyeztetés alapján zajlanak a próbák.

Amennyiben a Műhelyünkben található mintakollekcióból szeretne ruhát varratni, úgy az elkészülési idő rövidebb lehet. Kölcsönzéssel nem foglalkozunk

Egyedi, kiváló minőségű szatén anyagból, gyönyörű csipke díszítéssel készülnek készülődő köntöseink. Elegáns, exkluzív csomagolásban, kék harisnyakötővel és mini parfümmel együtt kerül átadásra, kiszállításra.
Köntöseink többféle fazonban, színben rendelhetők. Remek ajándék barátnőktől Lánybúcsúra, vagy a Menyasszonytól koszorúslányai részére.

Minden hónapban csak egy alkalommal szervezünk Próbanapot Menyasszonyoknak!
Sokáig álmodod, tervezed, szervezed Életed nagy napját!
Álmaid esküvője előtt szeretnénk ajánlani egy igazi kényeztető Napot számodra!
Menyasszonyi ruha próba stílus tanácsadással, smink, frizura, kiegészítők próbálása, a nap végén fotózással, mind ez egy gyönyörű helyen, ahol a próbafotózás során segítünk, hogy megtaláld a stílusodhoz illő ruhát, sminket, frizurát, kiegészítőket!

Ha bizonytalan vagy, hogy melyek azok a színek, fazonok, amelyek előnyösek számodra,
Ha szeretnél ruhatáradon frissíteni, divatos alapdarabokat beszerezni, figyelembe véve alkati sajátosságaidat

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre gyakrabban kapunk felkérést varró workshop keretein belül lánybúcsú szervezésére. Ezeken a rendhagyó lánybúcsúkon a barátnők a menyasszonnyal együtt elkészítenek minden olyan menyasszonyi kiegészítőt, kelléket, amire a Nagy Nap szüksége lehet: harisnyakötő, gyűrűpárna, sziromszóró kosár…stb.
A foglalkozások díja: 15 000 Ft/ óra, ami magába foglalja a svédasztalos vendéglátást is.

A varráshoz nem kell nagy dolog, csak némi idő, türelem, kreativitás, és egy csipetnyi elszántság. Mégis, amikor végzünk mindennel- a gyerek kabátján kicseréltük a cipzárt, a zoknit megstoppoltuk, a nadrágot felhajtottuk- érezni fogjuk, azt a semmihez sem hasonlítható érzést, hogy MEGCSINÁLTUK!

Igen, Mi csináltuk meg! Mert az alkotás öröme semmihez sem fogható! Az igazi alkotás nem a szükség szülte “kell” állapota, hanem az “öröm”, hogy megcsináltam! -életérzéséből fakad.

Így kell varrni! Még akkor is ha nem lesz tökéletes, hiszen rászántuk az időt, energiát, és minden öltéssel odavarrtuk a szívünk egy darabját…